Predstavitev

Picerija Četara je gostinski objekt, ki se lahko pohvali z več letnimi izkušnjami v gostinstvu in s tem da smo že ves ta čas znani po dobri, hitro postreženi hrani in prijaznem osebju. Nahajamo se ob glavni cesti Mozirje – Ljubno, v okraju Okonina, in je z velikim parkiriščem idealen kraj za postanek.

Kot se za picerijo spodobi lahko izbirate med 28 različnimi picami iz krušne peči. Poleg pic strežemo tudi ostalo hrano in iz dneva v dan dopolnjujemo svoj jedilnik, tako s picami kot ostalimi jedmi. Prepričani smo, da boste v pestri ponudbi hrane, sigurno našli nekaj, kar vam bo potešilo lakoto. Trudimo se, da je postrežba hitra ter jedi kvalitetne in vedno enako dobre.

Gostom želimo poleg dobre hrane ponuditi tudi prijeten, umirjen ambient. Premoremo osemdeset notranjih sedišč in štirideset sedišč na terasi. Za bolj tople mesece imamo prijeten vrt, kjer se boste pod streho skrili soncu in v miru ohladili ob hladni pijači.

Poleg slastne ponudbe organiziramo tudi praznovanja za zaključene družbe, termin dogodka rezervirate sami.

POTREBUJETE KRATEK ODDIH OD VSAKDANJEGA PREHITREGA ŽIVLJENJA?
MORDA LE NEDELJSKO KOSILO, PROČ OD MESTNEGA VRVEŽA?


Picerija Četara je pravi naslov za vas! Vabimo vas v prijeten ambient gostilne in picerije Četara, kjer vam ponujamo različne vrste jedi. Naša picerija je znana po zelo dobrih picah iz krušne peči. Prepričani smo, da boste med 28 picami našli tudi kakšno po vašem okusu.
OKONINSKA pica
Naša prostorna terasa


Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani. Seveda pa bomo najbolj veseli vašega obiska, vljudno vabljeni v picerijo Četara!